Városi angol verseny a Bánkiban

2024.április 10-én tartotta iskolánk hagyományos angol nyelvi városi vetélkedőjét, melynek témája az Olimpia volt. A versenyen 3 fős csapatok vettek részt a város középiskoláiból. A hangulatos, vidám vetélkedőn a diákok össze tudták mérni nyelvtudásukat, a sportokról, Olimpiáról szerzett ismereteiket és megmutathatták a feladatok megoldásán keresztül a csapatmunka eredményességét. Minden csapat előzetes feladatként az Olimpiához kapcsolódó előadást készített, melyet a zsűri értékelt.

A versenyt végül szoros küzdelemben a Széchenyi István Gimnázium csapata nyerte. Őket szorosan követte a 2. helyezést elért Bánki csapata: Bór Levente, Varga Hunor és Vass Attila a 9.C képviseletében. Felkészítő tanáruk Szabóné Papp Krisztina. A dobogó 3. helyét a Rudas csapata szerezte meg. Köszönjük a diákok lelkes versenyzését és felkészítő tanáraik munkáját.

Szívből gratulálunk a szép eredményekhez a felkészítő tanároknak és a versenyző diákoknak!

Hálásan köszönjük a színvonalas vetélkedő szervezését és lebonyolítását Filarszkyné Tolnai Ágnes munkaközösségvezető Kolléganőnek és a Nyelvi munkaközösség tagjainak!