Nyílt nap a Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikumban

Mi vagyunk a Te jövőd!

Legyél Te is Bánkis!

2023.október 24-én a Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikuma nyitott kapukkal várta a gépészet, az elektronika és elektrotechnika, az informatika és távközlés, a gazdálkodás és menedzsment ágazatok valamint a nyelvi előkészítő képzés iránt érdeklődő általános iskolás diákokat és hozzátartozóikat.

A hétköznapok során mindig élénk hangulat uralkodik az iskola aulájában, ez a pezsgő atmoszféra pedig különösképpen jellemző volt a délután során. A vidámság, a sok mosoly nem csupán a Nyílt napot megnyitó és általános tájékoztatást nyújtó ülésre volt jellemző, – ahol bemutatkozott kiemelt duális partnerünk a MOL Nyrt.- hanem a tantermi foglalkozásokat is a humorral tűzdelt szakszerű információ átadása jellemezte. A továbbtanulás előtt állók számára több szempontból is kihagyhatatlan lehetőség volt intézményünk megtekintése: belepillanthattak a Bánkiban zajló iskolai életbe, tájékozódhattak a szakmai oktatásról és részletesen megismerkedhettek az egyes ágazati képzésekkel. A DUE Bánki Donát Technikumba érkező érdeklődőket információs pult várta, ahol a Kollégák és diákjaink segítettek az épületben való eligazodásban, majd minden az iskolánkban induló ágazat külön- külön szaktantermekben mutatkozott be. Az érdeklődő diákoknak lehetőségük volt a bánkis tanulóktól kérdezni, egyúttal megtekinthették és kipróbálhatták a pneumatika és hidraulika labort illetve az aulában felállított Tesla tornyot.

Nagy köszönet illeti az OTP Bank Nyrt.-t a jelentős összegű anyagi támogatásért, melyet a rendezvény színvonalas lebonyolításához a DUE Bánki Donát Technikum rendelkezésére bocsátott.

Kiemelt duális partnerünknek, a MOL Nyrt.-nek hálásan köszönjük, hogy nem csak szakértelmével támogatta pályaorientációs rendezvényünket, hanem a financiális hátterét is biztosította.

Szeretettel várjuk 2023. november 22-én 16 órakor a következő Nyílt napon az érdeklődőket!