Üzemlátogatás Duális partnerünknél

A Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikum diákjai, a 12.B osztály február 8-án látogatást tett a Sheldon Industries Zrt.- nél Solymosi Csilla Kolléganő kíséretében. A Sheldon cég támogatja iskolánkat, továbbá gyakorlati helyet biztosít diákjaink részére.

A Sheldon Industries Zrt. 2019 óta több automatizálási és célgépépítési igényeket teljesített már különböző cégeknek.

A diákoknak alkalmuk nyílt betekinteni a színfalak mögé és megnézni néhány készülőben lévő projektjüket, amelyet a cég munkatársa mutatott be és kísérte végig a tanulókat az üzem egyes helyszínein. A diákok a gépészeti tervezéstől, a gyártáson és szerelésen át a helyszíni beüzemelésig láthatták a projekteket, sőt lehetőségük volt több, működéssel kapcsolatos kérdést is feltenni.

A tanulóknak alkalmuk nyílt megnézni például 3D nyomtatott darabokat, amelyekből volt viasz, műanyag és fém is. Valamelyest belekukkantottak a gyártási folyamatokba és a tervezésbe. Hosszasan meséltek nekik a jelenlegi projektekről és azoknak a működésükről.

Hálásan köszönjük a Sheldon cégnek, Rigó Zoltán Úrnak a rendkívül hasznos lehetőséget, hogy betekintést engedtek a cég működésébe.