Floorball Megyei elődöntő a Bánkiban

2022.11.15-én került megrendezésre a Floorball Megyei elődöntő, mely tornának hagyományosan a Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikum Sportcsarnoka adott otthont.

A résztvevők a Széchenyi István Gimnázium, a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium, a Pannon Oktatási Központ és a házigazda DUE Bánki Donát Technikum csapatai voltak.

A reggeli sorsolás után kezdődtek a mérkőzések. Iskolánk csapata az esélyes Rudassal kezdett. A Fiaink jól teljesítettek, de 2-0-ra győzött a Rudas. A következő mérkőzések eredményei: Széchenyi- Pannon 7-1, majd Rudas- Széchenyi 4-1. Ezután ismét a Fiaink következtek a Pannon ellen, és végül számos izgalmas pillanat után az eredmény 4-4. Majd a Rudas- Pannon 5-2. Ezután következett a mindent eldöntő mérkőzés. Nagy küzdelem volt, először a Bánki szerzett vezetést. Ezt sokáig őrizték a Fiúk, de sikerült a széchenyis csapatnak egyenlíteni. Óriási csata volt, de nem változott az eredmény, azaz egy ponttal a Széchenyi szerzett többet, így ők lettek a továbbjutók. Nagyon büszkék vagyunk a Fiainkra, hiszen jól teljesítettek és mindent megtettek.

A csapat tagjai: Áldott Bence, Balogh Máté, Hungler Teodor, Kamondy Dominik, Piszmann Máté, Szabó Dániel Benjamin, Török Barsa István.

Felkészítő: Johan József testnevelő Tanár Úr