Futsal Diákolimpia Megyei Döntő

2022.november 18-án Székesfehérváron a Videoton két fedett, műfüves pályáján került megrendezésre V-VI. korcsoportos Futsal Diákolimpia Megyei Döntő, melyen a Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikum csapata is részt vett Johan József Testnevelő Tanár Úr kíséretében és felkészítésével.

A sorsolás a Bánki csapatát először a Rudassal, és a székesfehérvári Széchenyi csapatával hozta össze. A mérkőzést Rudassal kezdte a Bánki és a dunaújvárosi elődöntőhöz képest sokkal jobb meccset játszottak a fiaink, de vesztettek 2-0-ra. A Széchenyi csapata ellen nagyon fegyelmezett és jó játékkal győzött a Bánki 3-0-ra. A továbbiakban csapatunk megmérkőzött a Sárbogárddal és következett a bronz meccs a székesfehérvári kodolányis fiúk ellen. Végül a bánkis fiúk Johan Tanár Úr támogatásával nagyon szépen teljesítettek és a Megyei Bajnoki 4. helyet szerezték meg.

A csapat tagjai: Áldott Bence, Balogh Máté, Erdei Marcell, Kamondy Dominik, Péter Norbert, Réthy Dániel, Török Barsa, Tunyogi Roland, Vagyóczki Dávid.

Szívből gratulálunk Johan József Tanár Úrnak és a csapatot alkotó Fiúknak!