Újabb remek sportsiker a Bánkiban!

A Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikum tanulói még egy kiváló sporteredménnyel zárták a 2022-es évet. Iskolánk röplabda csapata Kaposváron a Diákolimpia Röplabda „A” kategóriában az V.-VI. korcsoportban szerepelt az Országos elődöntőben 2022.12.14-én.

A kora reggeli indulást követően az elődöntőben a Kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium, a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium, a Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Technikum, valamint a DUE Bánki Donát Technikum szerepelt.

A sorsoláson nem volt szerencséje a bánkis Fiúknak, mert a legerősebb csapattal, a kaposváriakkal kerültek össze. Remekül küzdöttek a Srácok, de 3-0-s győzelmet aratott a Kaposvári Munkácsy csapata. A másik mérkőzésen is 3-0 lett az eredmény a Szegedi Kőrösy csapat javára.

A Bánki csapata a bronz éremért lépett pályára a Zalaegerszegi Kölcsey csapata ellen. Nagy volt a különbség a bánkis Fiúk javára, így megszerezték a bronzérmet.

Éppen csak egy picivel maradt le a bánkis csapat egy újabb bravúrról, ám nagyon büszkék vagyunk a Fiúkra eddig nyújtott sikeres szereplésükért. Csak így tovább!

A Csapat tagjai voltak: Asztalos Bendegúz Patrik- 9.D, Béres Mátyás (CSK)- 11.A, Herceg Kristóf- 13.C, Makó József Gábor- 11.C, Németh Zoltán- 9.D, Pász Olivér- 10.A, Téglás Csaba- 9.D.

Felkészítő testnevelő: Johan József

Szívből gratulálunk a bánkis Fiúknak és Johan József Tanár Úrnak!