Ballagás a Bánkiban

A Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikum a szokásoktól eltérően idén szombati napon, május 6-án tartotta ballagási ünnepségét. A ballagó diákok számára utolsó csengőszó 10 órakor hangzott el, mely egyben a ballagás kezdetét is jelentette. Miután virágcsokrokkal kezükben a csinos lányok és fiúk végigballagtak iskolánk feldíszített folyosóin, az egyetem sportcsarnokában a Himnusszal kezdetét vette az ünnepség. A hagyományoknak megfelelően az iskola vezetője, Dr. Bartal Orsolya igazgató asszony köszöntő szavaival kezdődött az ünnepi műsor. Ezt követte a jutalmak és díjak átadása, melyeket kiváló tanulmányi eredménnyel, közösségért végzett munkával, verseny- és sporteredményekkel nyertek el diákjaink. Iskolánk rangos díjait idén 4 tanuló érdemelte ki. Molnár Klára Emlékdíjban részesült Demcsák Erik, Harza Márk és Mihálovics István, míg Kállai Botond Bánki-díjat vehetett át.

A műsor további részében a 11. évfolyam osztályonként búcsúzott a végzős osztályoktól, majd Tóth Zsüliett 12. osztályos tanúló mondott búcsút a végzős osztályok nevében. Végül egy verset követően a Bánkiban eltöltött éveket felidéző képsorral zárult az ünnepi műsor.

Hálásan köszönjük a színvonalas ünnepi műsort és a professzionális szervezést a tizenegyedikes osztályfőnököknek és a segítő kollégáknak!

Sok sikert kívánunk minden vizsgázónak az érettségihez!

https://www.duol.hu/galeria/dunaujvarosi-egyetem-banki-donat-technikum-ballagasa/1