Money Tours

A Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikum két kilencedikes osztálya utazott a héten szakmai kirándulásra, hogy részt vegyenek a Pénziránytű Alapítvány Money Tours pénzügyi kalandjátékán. A 9.d osztály tanulói hétfőn, a 9.c tanulói szerdán tettek látogatást a budapesti Keleti Károly Közgazdasági Technikumban, ahol öt-hat fős csapatokat alkotva kellett megkeresniük az iskolában található állomásokat és megoldani az interaktív feladatokat egy osztálykirándulás szervezésével kapcsolatban. A feladatok között volt valutaváltás, biztosításkötés, csomagolás és a készpénzkímélő fizetési módok közti választás is.

Az egyéni versenyt a 9. d osztályban Mess Ferenc, a csapatversenyt a Fekete csapat nyerte, a csapat tagjai Mess Ferenc, Herczeg Márton, Makó Marcell, Bernáth Gergő, Hidegkuti Szabolcs, Farkas Máté voltak.

A 9. c osztályban két egyéni győztes volt, Varga Hunor és Vörös Norbert voltak a legjobbak és azonos pontszámot értek el. A csapatversenyt a Fehér csapat nyerte, a csapat tagjai: Bereczki Richárd, Dobi Mira, Gerháth Zalán Csaba, Horváth Máté, Petrovics Noel voltak.

Ezúton is gratulálunk minden diákunknak az aktív részvételhez és az ügyes „pénzügyes” helytálláshoz!

Hálásan köszönjük a szervezést a program mentorának, Gönczi Gabriella Tanárnőnek és a támogató kíséretet az osztályfőnök Kollégáknak!