Pénzügyi tudatosság és influenszerek

A Bánki 10. c, d, e osztályos tanulói részt vettek az OTP Fáy Alapítvány Storybank című pályázatán. A kategória témája az Influenszerek és pénzügyek kapcsolódásának feltárása volt egy 5 perces videó formájában.

Antaliné Miss Lilla tanárnő IKT projektmunka óráin az általa tanított osztályokban 3 fős csapatokban mérték össze a tudásukat a fiatalok, majd osztályonként a legjobban sikerült munka került nevezésre.

  •    A 10.C csapatai mindannyian bevetették a MI eszközöket is, azonban ez nem volt megengedett a pályázatban, így sajnos nem nevezhettek az országos megmérettetésre, bár jól sikerült munkájukban sok energiát fektettek.
  •    A 10. E legjobban sikerült anyaga egy narrált videóblokk lett, mely bemutatta az influenszerek pénzügyi kötelezettségeit is.
  •    A 10. D-ben két remek csapatmunkából született egy közös anyag, melyből megtudhattuk, hogy a Bánki falai között is nap mint nap járnak sikeres influenszer karriert magukénak tudható tanulók, valamint azt, miként lehet a különböző platformokon a tartalomgyártással pénzt keresni.

Bár a zsűri a dobogós helyekre nem az bánkis csapatok munkaját sorolta, azt gondolom, joggal lehetünk büszkék arra a csapatmunkára, amelyet megvalósítottak a diákok.

A csapatok tagjai:

  • 10.C osztály: Huczek Kevin, Erdélyi Krisztián Rikárdó, Sebestyén Patrik
  • 10.D osztály: Tőkési Anna, Asztalos Bendegúz, Csizmadia Gergő, Gábor Milán, Went Martin
  • 10.E osztály: Berecz Brunó, Halmos Kristóf, Pavelek Alex

Szívből gratulálunk mindannyiuknak, és köszönjük a lelkes munkájukat!

Ezúton is köszönjük a technikai támogatást Szpisák Tamásnak illetve Czifra Sándor csapatának, a lelkes felkészítő munkát pedig Antaliné Miss Lilla tanárnőnek!